Diensten

Omdat Kameleon Reclamestudio al meer dan 30 jaar de communicatie voor veel bedrijven in het MKB realiseert weten wij inmiddels met welke mensen we samen kunnen werken om een optimaal resultaat te behalen tegen een betaalbare prijs. Veel wordt intern opgepakt maar soms is er expertise nodig die precies aansluit bij het ontwerp of de visualisatie hiervan. De puntjes op de i zullen we maar zeggen.

Daarom is onze slogan ‘1 aanspreekpunt, 10 specialisten, 100% vakmensen’. Iets moois komt namelijk alleen tot stand door optimale samenwerking. Zo werken wij samen met specialisten op het gebied van o.a. MS Office, PowerPoint-presentaties, videobewerking, webbouw, standbouw en belettering. Deze samenwerking leidt vaak tot een verbluffend eindresultaat. Ieder zijn expertise!

Ontwerp en DTP
Webdesign en -bouw
Drukwerk en belettering
MS Office en PowerPoint-presentaties
Ontwerp en DTP

Na een eerste overleg zetten wij uw ideeën om in een sterk visueel concept. Een concept dat direct laat zien waar uw bedrijf voor staat en dat de beleving van uw product of merk bevestigt. In overleg kunnen wij dit voor u vertalen naar een digitale opmaak voor aanlevering aan de media.

Webdesign en -bouw

Een website moet niet alleen de juiste uitstraling hebben maar zeker ook goed werken. Zo wordt uw website een mooi visitekaartje waarmee u uw bedrijf op de commerciële kaart zet, uiteraard volgens de laatste digitale normen.

Drukwerk en belettering

Kameleon Reclamestudio werkt samen met diverse drukkerijen en belettingsbedrijven. Het loont zeker de moeite om te kijken welk bedrijf het beste aansluit bij uw wensen. Omdat wij al meer dan 30 jaar in deze markt thuis zijn kunnen we altijd zorgen voor een goede match!

MS Office en PowerPoint-presentaties

Goed werkende templates van uw briefpapier, facturen, rapporten en offertes geheel in lijn met de rest van uw huisstijl of een professionele powerpoint presentatie. Zo bent u niet alleen professioneel bezig maar ook duurzaam.

Grafisch ontwerp|Webdesign|Beeldbewerking

Menu