Vormgeving / design

Kameleon Reclamestudio zet ideeën voor uw campagne, huisstijl of advertentie om in een visueel concept. Een sterk concept dat in één keer laat zien waar uw boodschap voor staat en dat de beleving van uw product of merk bevestigt. De goed gekozen stijl en beelden geven uw campagne impact.

Teksten schrijven / redigeren

Goede reclame kan niet zonder tekst. Of u nu een aansprekende slogan nodig hebt of een sterk staaltje long copy, onze creatieve vakmensen weten u te verrassen met rake taal. Wij voorzien uw productfolders, relatiebrochures, website, advertenties en mailingen van wervende teksten die uw doelgroep aanspreken. Teksten zijn bij ons een integraal onderdeel van campagnes en van alle vormen van reclame.

Fotografie / beeldbewerking

Met een beeld kunnen wij de identiteit van uw bedrijf in één keer neerzetten, een opvallende blikvanger creëren voor uw reclamecampagne of op een grappige manier aanhaken bij een slogan. Door middel van beeldbewerking kunnen we de kwaliteit van een beeld verbeteren of het beeld veranderen en manipuleren. Wij creëren beeld voor grote en kleine toepassingen, online en offline, korte acties en huisstijlen.

DTP

Desktop-publishing, kortweg DTP, staat strikt genomen voor het publiceren vanaf een gewone computer. In de praktijk komt er wel wat meer bij kijken. Kameleon Reclamestudio heeft de hard- en software en de creativiteit en kennis om uw DTP project perfect op te leveren en uit te leveren aan de drukker. De lay-out van een jaarverslag, een aantrekkelijk magazine, een eigenzinnige brochure of folder? Onze vakmensen staan voor u klaar.

Webdesign

Uw website moet natuurlijk de juiste uitstraling hebben. Nog belangrijker is het dat uw site werkt. Voor een goed webdesign kijken wij eerst naar de rol van uw site in uw totale marketingplan, en vervolgens welke doelen u precies wilt bereiken met uw site. Is uw website voornamelijk een mooi visitekaartje waarmee u uw bedrijf op de commerciële kaart zet, of is conversie het hoofddoel? De websites voldoen tevens aan de laatste normen en schalen netjes naar een ander formaat voor tablet en smartphone. Helemaal van deze tijd.

Begeleiding drukkerijen

Een visitekaartje, flyers, poster, folders of een boekje. Veel opdrachtgevers denken dan vooral aan de tekst en het ontwerp. Toch loont het de moeite om ook stil te staan bij de keuze van een drukker. En voor iedere opdracht kan een andere drukker de juiste zijn; iedere drukker heeft zijn specialisatie, een eigen prijslijst en specifieke wensen voor het aanleveren van het ontwerp. Kameleon Reclamestudio werkt al meer dan 25 jaar met een vast team van drukkerijen en weet welke bedrijf nauw aansluit bij uw product, dienst en wensen.

Belettering

Of het nu gaat om het beletteren van uw bedrijfsauto(‘s), stand, stickers, spandoeken of vlaggen. Alles nauw aansluitend bij de rest van de vormgeving en verwerkt op hoogwaardige materialen. Producten die in de huidige tijd onlosmakelijk verbonden zijn met de gehele uitstraling en huisstijl van een bedrijf.

Videoproducties

Een goede video kan in een paar seconden een complexe boodschap eenvoudig maken. En dankzij smartphones en tablets zijn video’s altijd en overal te bekijken. De kracht van viral video’s is met geen enkele andere vorm van communicatie te vergelijken als het gaat om het effect en het bereik.

MS Office en Templates

Microsoft Office is het meest gebruikte softwarepakket voor de vele verschillende administratieve werkzaamheden op kantoor. Iedere dag maakt u brieven, memo’s, rapporten, offertes en andere documenten met behulp van Microsoft Word. Daarbij zijn lang niet alle documenten conform de huisstijl van een bedrijf. Vaak is dit het gevolg van gebrek aan tijd en kennis. Kameleon Reclamestudio biedt diverse efficiënte en betaalbare oplossingen om zo de vele mogelijkheden van Microsoft Office optimaal te kunnen benutten.